Activiteiten anders beleven

Plezier en gezelligheid

Elke dag worden diverse gezellige, stimulerende en rustgevende activiteiten aangeboden, afgestemd op ieders mogelijkheden. Het sociale leven van elke residentie wordt verzorgd door een speciale medewerker die activiteiten en vermaak organiseert, aangepast aan de bewoners.

Onze activiteiten en vermaak voor senioren bieden de gelegenheid om vriendschappelijke en warme relaties met onze bewoners op te bouwen. We praten met elkaar, delen met elkaar, luisteren naar elkaar … en maken plezier! Tijdens de activiteiten worden oprechte en diepgaande relaties gevormd, elke dag weer.

Activiteiten in de buitenlucht zijn goed voor het welbevinden en de zelfstandigheid van bewoners. Daarom plaatst Emera, wanneer de omgeving het toestaat, een gezondheidsparcours van toestellen om de grijpfunctie en het evenwichtsgevoel van bewoners te bevorderen. Ontspan, krijg een beter humeur, word minder angstig en krijg weer vertrouwen in uzelf! We doen er alles aan om bewoners zich goed te laten voelen.

Open voor jezelf

Activités en
Maison de Repos et de Soins

Vivez des activités collectives et individuelles adaptées à vos envies et à vos capacités. Prenez part à la vie de l’établissement : thés dansants, rencontres intergénérationnelles, ateliers artistiques, gym douce, jeux de société, promenades, et même voyages… Stimulez vos sens en Maison de Repos de Soins.