Gerechten bereid door een kok

Verwen uw smaakpapillen

De kwaliteit van de maaltijden wordt gewaarborgd door een kok met zijn team, die zorgen voor een aanbod van verse producten en het behoud van de rijkdom aan smaken.

Door uw smaakpapillen te verwennen, prikkelt u al uw zintuigen.

Van ontbijt tot diner en vieruurtje draait alles om verse producten en gevarieerde, huisgemaakte recepten. Onze keuken is meestal open, waardoor u kunt genieten van de geuren van heerlijke gerechten. Perfect om de eetlust op te wekken!

De koks van Emera

Onze koks en hun teams, die ervaring hebben in traditionele gastronomische restaurants, bereiden smakelijke gerechten die zijn afgestemd op onze bewoners.

Goed eten is essentieel om goed ouder te worden.

Elke kok heeft een zelfgekozen team dat verantwoordelijk is voor de aankoop van ingrediënten en de bereiding van de menu's, in overeenstemming met de aanbevelingen van het zorgteam (evenwichtige voeding, ondervoeding, dieet, aangepaste textuur).

Eenmaal per maand genieten de bewoners van een gastronomische lunch, en op verzoek kunnen specifieke menu's worden samengesteld voor familieleden of gasten van buiten de residentie.

Voorbeeldmenu

Entrées

Voorgerechten
Salade van veldsla met hardgekookt ei en aurorasaus
Crème van groene asperges
Paddenstoelen met mosterdsaus

Plats

Hoofdgerechten
Zeebrasemfilet met sauce vierge (vis van de dag)
Ossenhaas met kruidenboter
Vol-au-vent met zeevruchten

Desserts

Desserts
Chocoladeflan
Frambozentaart
Fruitsalade
Kaasplateau, aangeboden bij elke maaltijd