Werken bij Emera

Kennis en ervaring

Met meer dan 3500 werknemers in Frankrijk en Europa heeft de groep Emera over veel kennis over het beheer van bejaardentehuizen, rust- en verzorgingstehuizen en woonzorgcentra, dankzij ervaring die wij in meer dan 30 jaar hebben opgebouwd.

De vestigingsdirecteuren dragen zorg voor de naleving van de leefprojecten en zorgplanningen van de vestiging, conform de toepasselijke wetgeving en de beloften die zijn gedaan aan familieleden, voogden en de onderneming.

De werving van gediplomeerd en ervaren personeel is essentieel voor een succesvolle integratie van de teams in een professionele en toegewijde werkomgeving, waar stabiliteit en het streven naar verbetering worden aangemoedigd.

Opleiding

De Académie Emera, opgericht in 2017, is het interne opleidingsorgaan van de groep. Ze heeft als doel de professionaliteit van alle werknemers te versterken, hen te ondersteunen bij hun werk en hun competenties te benutten door deze te delen met het team.

Ze streeft ernaar alle medewerkers meer inzicht te bieden in de inhoud van hun taak en de zorgethiek die Emera ontwikkelt voor haar bewoners.

Emera heeft altijd veel geïnvesteerd in de opleiding van medewerkers en gaat daarin veel verder dan wat wettelijk verplicht is. Onze opleidingen zijn een bron van werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. Ze dragen bij aan een betere zorg en een professionele werkhouding en waarborgen dat bewoners zorg krijgen die is afgestemd op hun behoeften en verwachtingen.

Sinds de oprichting van de Academie in 2017 heeft zij zich voortdurend ontwikkeld. In 2018 heeft de Academie 72 trainingen gegeven, bestemd voor meer dan 500 werknemers van Emera op basis van 24 opleidingsthema's. Op dit moment zijn er 25 opleiders werkzaam.

Het opleidingsaanbod van de academie bestaat uit zorgopleidingen, hotelopleidingen en koksopleidingen.

De opleiders hebben elk een eigen specialisme. Ze stellen hun competenties in dienst van de teams na een opleiding in neuro-educatie te hebben gevolgd.

De werving van opleiders vindt plaats in samenwerking met de HR-directie en de vakdirecties per competentiegebied.

 

Témoignages collaborateurs
Témoignage de Daniele et Latifa Chef et Commis de cuisine au sein de l'EHPAD Sophie
Témoignages à venir
Témoignages à venir

Rechercher une offre d'emploi

Nos dernières offres